egyedi gépek

Modern életünkben mindannyian a gyors, minőségi és gazdaságos megoldásokat igyekszünk nap, mint nap megtalálni. Az élelmiszeriparon belül a csomagológép gyártás jelenti a gyors, gazdaságos és ebben az esetben precíz megoldást, melyet vállalkozásunk kínál.

Cégünk több mint két évtizede kínálja megrendelői számára a csomagológépgyártás, töltőgép gyártás területén belül az olyan egyedi gépek gyártását, melyek a fenti igényeknek maximálisan megfelelnek.

Az automata hordfül ragasztó gép a zsugorfóliázott ásványvizes egységcsomagokat hordozó füllel látja el. Az általunk gyártott folyadéktöltő gépekkel töltött flakonokból, üvegekből igény esetén zsugorfóliázó gépünk egységcsomagokat képez, majd a hordfülező gép hordfüllel látja el.

Az általunk gyártott egyedi csomagológépek, töltőgépek gépek azonban nem csak a gyors, pontos és gazdaságos gyártási folyamatokat eredményeznek, hanem olyan további előnyökkel is bírnak, melyek az adott vállalkozást még inkább előrébb viszik. Egyedi csomagoló- és töltő berendezéseink többek közt kiváló megoldást kínálnak a speciális igényekre, a moduláris, bővíthető csomagológépek, -töltőgépek pedig lehetőséget teremtenek a piaci fejlődésre, bővülésre.

Megrendelőink egyedi igényeit az olyan teljes körű szolgáltatásokkal tesszük teljessé, mint például:

  • szállítás
  • a karbantartás
  • a szervizelés
  • és a helyszíni üzembe helyezés.

HFR-06

Automata hordfülező gép


  • adagnagyság: 500-1500ml flakonok
  • termékek: flakonok, palackok
  • teljesítmény: ~25-30 egységcsomag/perc

Gépleírás:

A berendezés a zsugorfóliázó gépekről szállítószalagon érkező egységrakományok (pl. ásványvíz) hordfüllel való ellátására alkalmas. A gép szállítópálya rendszerbe történő beépítése esetén teljesen automatikus működést biztosít, csak a ragasztószalag befűzése és a papírcímke behelyezése igényel kezelői beavatkozást. A gépből kilépő csomagok hajtott vagy szabadonfutó görgőpályára kerülnek, amely végéről a késztermék rakodólapra emelhető és rendezhető. Vezérlése PLC-vel, a mozgó elemek működtetése sűrített levegővel történik. A hordfül ragasztó gép csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel van ellátva. A hordfülező berendezésben is ethernetkártyát helyezünk el, mellyel internet rendelkezésre állása esetén a távfelügyeletet biztosítjuk. A hordfülező gép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 1 fő.

Működése:

A kezelő a gép fogadóoldalán található szállítószalagra helyezi az egységcsomagot. A továbbhaladó csomagok az ún. áthordó szalagra kerülnek. A hordfülező gép a hordfüleket automatikusan szedi el a tárból. Az áthordó szalagon haladó egységcsomagokra a gép manipulációs egységei (ragasztó, után-hajlító, stb.) felhelyezik a hordfület, a vágóegység pedig fűrészkéssel elvágja a két címke közötti ragasztós részt. Az egész rendszer összehangolt működését PLC vezérlőegység biztosítja, amelynek lemezszekrénye a vázszerkezetbe van beintegrálva. Az elektromos szekrény felső vízszintes felületére van szerelve a kezelőfelület, amely az üzemmódok beállításához szükséges kapcsolókat, valamint az NT kezelőtablót tartalmazza. Az NT kezelővel lehet az üzemi paramétereket beállítani vagy változtatni és itt jelenik meg az esetleges hibaüzenet is. A gépbe ethernet kártya van beépítve, mely WiFi rendelkezésre állás esetén biztosítja a távoli elérhetőséget. A hordfül ragasztó gép anyaga élelmiszeripari rozsdamentes acél.

Választható kiegészítő berendezések:

  • Automata zsugorfóliázó gép
  • Automata folyadéktöltő gép, palacktöltő

Az automat hordfülező gép szállítási határideje ~3 hónap, megrendelés állományunk függvényében.

Átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi nyilatkozat, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.