A Multipack Kft, automata- és félautomata csomagológépek, töltőgépek tervezésével, gyártásával foglalkozik. 40 fős gyártóbázisunk Egerben, az Ipari parkban található, ahol csarnokunkban saját eszközparkkal gyártjuk mérnökeink által tervezett csomagológépeket, töltőgépeket. Egyedi berendezéseket készítünk, melyek automatikus csomagolóvonallá, töltősorrá állíthatók össze, a megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva. 

A csomagológépek, töltőgépek széles skáláját találja termékpalettánkon, többek között fellelhetők folyadéktöltő gépek, tejipari gépek, pohártöltő / tégelytöltő gépek, kartonhajtogató- és ragasztó gép, ipari rakódó robot szállítópályákkal, tömlőtasakos csomagológépek, mérleges-, csigás adagolóval működő csomagológépek, zsugorfóliázó gépek, címkéző gépek, szállító szalagok, dátumozók és egyedi megrendelésre készült termékek.  Az általunk gyártott csomagológépek, töltőgépek könnyen kezelhetők a színes érintőképernyős kezelőfelületnek köszönhetően, megbízhatóak, fajlagos üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Magunk végezzük a beüzemelést, szükség esetén a szervizelést, raktáron tartott kopóalkatrészekből 24-órán belüli alkatrész utánpótlást biztosítunk. Csomagológépeinket ethernet hálózati kártyával látjuk el, így lehetővé téve a távoli elérhetőséget, azonnali üzemeltetési tanácsadást. Igény esetén lehetőség van a töltőgépek teljesítményének applikációval történő lekérdezésére. A modul rendszerű egységeknek köszönhetően a megrendelő úgy a műszaki elvárásainak, mint a pénzügyi lehetőségeinek leginkább megfelelő konstrukciót tudja kiválasztani a félautomata- és automata csomagológépek és töltőgépek széles skálájából, majd lehetőségeihez mérten későbbi időpontban is bővítheti hozzájuk tartozó kiegészítő berendezésekkel.

A Multipack csomagológépek, töltőgépek optimalizált működési folyamatokat és hatékony erőforrás felhasználást biztosítanak, ami nagy előrelépést jelenthet az eddig főként élőmunkára támaszkodó vállalkozások számára. A berendezéseink a szoftverrendszerbe épített távoli monitoring és a gyors eszköztár váltás segítségével gyorsan alkalmazkodnak a különböző termékekhez, növelve ezzel a termelékenységet, csökkentve az üzemeltetési költségeket. 

Az ipari szektorban az energiahatékonyság és a környezetvédelem egyaránt kulcsfontosságú tényezők, a töltőgépek fejlesztése ezen elvek mentén történik, rendkívül nagy hangsúly helyezünk a hatékony energiagazdálkodásra. Az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási folyamatokig, az új töltőgépek kialakítása során a fenntartható és újrahasznosítható anyagok használata előtérbe kerül.

A Multipack Kft. által gyártott töltőgépek képesek az újrahasznosított, lebomló csomagolóanyagok fogadására, így a berendezések és a fenntarthatóság közötti kapcsolat tehát nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem az ipari szektor hosszútávú fenntarthatóságát is elősegíti, összhangban a környezetvédelmi elvárásokkal és az üzleti értékekkel.

Jövőbeli célunk, hogy töltőgépeinkbe olyan mesterséges intelligencia és gépi tanulási algoritmusokat integráljunk amelyek tovább fokozzák a gépeink adaptációs képességeit. Ez lehetővé tenné a gépek számára, hogy önállóan tanuljanak az üzemeltetés során felmerülő változó körülményekből, optimalizálva ezzel a teljesítményt és a reagáló képességet. Fejlesztéseink együttesen a hatékonyság, fenntarthatóság és technológiai fejlődés új szintjét képviselik a gépiparban, hozzájárulva a jövőbeli ipari standardok kialakításához.

Pályázatíró partnerünk a Trend Business Kft.  Trend Business | Pályázatírás és projektmenedzsment https://trendbusiness.hu/

Igény esetén vásárlóinknak segítünk a finanszírozási lehetőségek feltárásában.