Milyen előnyei vannak a folyadéktöltő gépek alkalmazásának?

Gyors – Biztonságos – Gazdaságos  

A fogyasztói szokások átalakulásával a rendszerváltást követően rendkívül éles lett a verseny az élelmiszeriparban is, mely olyan csomagoló gépek és töltőgépek használatát tette szükségessé, mint például a folyadéktöltő gépeké. Az automata és félautomata folyadéktöltő gépek alkalmasak bármilyen típusú folyékony anyag palackba, üvegflakonokba való töltésére. A cégünk által gyártott automata folyadéktöltő gépek nagy műszaki biztonsággal működnek több ügyfelünknél. Vállalkozásunk a fenti előnyöket maximálisan szem előtt tartva vesz részt a folyadéktöltők gyártásában, fejlesztésében, melyeket megrendelőink egyedi igénye alapján gyártunk, a kapacitásigényt maximálisan figyelembe véve. A folyadéktöltő gépek nagy része igény esetén bővíthető. Cégünk vállalja az egyedi igényeket kielégítő folyadéktöltők gyártását is. Így legyen akár milyen kicsi vagy nagy a vállalkozása, velünk a költségeit hosszabb távon is csökkentheti, fajlagos költségeit minimalizálhatja.

AUTOMATA FOLYADÉKTÖLTŐ GÉP FT-1000

Automata folyadéktöltő gép – FT-1000


 • Adagnagyság: 300ml-1.000ml
 • Termékek: folyékony termék
 • Teljesítmény:

  • 2-fejes töltőgép: 16-20 flakon/perc
  • 4-fejes töltőgép: 20-24 flakon/perc
  • 6-fejes töltőgép: 24-28 flakon/perc

Gépleírás:

Az automata folyadéktöltő gép műanyag (PET), vagy üvegflakonok (palackok) folyadékkal való megtöltésére lett tervezve, illetve kivitelezve. A gép a szállítószalagra felrakott flakonokat automatikusan pozícionálja, tölti, rácsavarozza a kupakot, valamint igény esetén címkézi a készterméket. Az üres és megtöltött flakonok felrakása, illetve elszedése kézi erővel történik. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (OMRON PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő (SMC) energiával történik. A távoli elérhetőség ethernet kártyával biztosított. Az üzemi paraméterek és a gép kezelése a villamos vezérlőszekrényen elhelyezett felhasználóbarát színes érintő-képernyő segítségével könnyű és egyszerű. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A berendezés csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel és műszerekkel van ellátva. Az automata töltőgép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 2 fő.

Választható kiegészítő berendezések:

 • Előtéttartály feladó szivattyúval, szintszabályozóval
 • Automata kupakcsavarozó egység
 • Dátumozó, feliratozó berendezés
 • Késztermék gyűjtő körasztal

A töltőgép szállítási határideje ~3 hónap, megrendelés állományunk függvényében.

Átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi tanúsítvány, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.