Átrakó robot rendezővel, szállítópályákkal

MULTIBOT

Ipari átrakó robot rendezővel, szállítópályákkalA rendezővel ellátott szállítópályák és az ipari átrakó robot a körasztalos töltőgépekkel, valamint a kartontálca hajtogató gépünkkel teljes gépsort alkot.


Működése: A tálcahajtogató gép stancolt sík kartonlapokból tégelytároló tálcákat hajtogat és ragaszt. A kész kartontálcákat a tálcahajtogató gépből szállítószalag továbbítja a pakoló robot egyik oldalára. Vele párhuzamos pohárszalagra érkeznek a tégelytöltő gépünk által lezárt poharas termékek (pl tejföl, tej, kakaó, joghurt, stb.) A körasztalos töltőgépről a tégelyek a pohárszalagra érkeznek, ahol a pohárrendező 2 sorba rendezi, majd beállítja a megfelelő pohárközöket.A szállítószalagokat korszerű érzékelőkkel, torlasztóval láttuk el, annak érdekében, hogy megálljanak a tégelyek a megfelelő pozícióban és a robot át tudja rakodni a őket A korlátokkal ellátott pohárszalagot borulásgátlóval szereltük, ami a hasonló szalagok gyorsabb szállítási teljesítménye során előforduló esetleges tégelybillenéseket megakadályozza. A pohárszalag végén a töltött tégelyek rendezett pozícióban megállnak, ahonnan a robot áthelyezik őket a kartontálcába. A robot megfogó egységét mindig egyedileg, a pakolandó termékhez tervezzük és gyártjuk a vevő igénye szerint, maximálisan szem előtt tartva azt, hogy a termék megfogás, tartás és lerakás a legbiztonságosabban történjen. A robot megfogó egysége terméktípustól, mérettől függően cserélhető, így egy robot akár többféle termék rakodására is alkalmas lehet. A töltött kartontálcákat pihentető szállítószalagra továbbítjuk, ahonnan a palettázás, vagy további logisztikai munkák történnek. A pakoló robot és szállítópályái rendelkeznek távoli eléréssel, így az operátor azonnal megkapja munkájához a maximális segítséget cégünktől. Az egész berendezés mozgásterét biztonsági ajtónyitás érzékelőkkel szerelt zárható cellával vettük körbe, a mindenkori munkavédelmi előírásoknak megfelelően. Az üzemeltető munkáját hangjelzéssel ellátott állapotjelző fényoszlop segíti.


Cégünk az általunk gyártott gépekhez biztosítja a 24 órás alkatrész utánpótlást, átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi nyilatkozat, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.