Modern életünkben mindannyian a gyors, minőségi és gazdaságos megoldásokat igyekszünk nap, mint nap megtalálni. És bár a cél minden esetben egyezik, az odavezető út minden egyes területen különbözik. Az élelmiszeriparon belül a csomagológép gyártás jelenti a gyors, gazdaságos és ebben az esetben precíz megoldást, melyet vállalkozásunk kínál.

Cégünk több mint két évtizede kínálja megrendelői számára a csomagológépgyártás, töltőgép gyártás területén belül az olyan egyedi gépek gyártását, melyek a fenti igényeknek maximálisan megfelelnek.

Az általunk gyártott egyedi csomagológépek, töltőgépek gépek azonban nem csak a gyors, pontos és gazdaságos gyártási folyamatokat eredményeznek, hanem olyan további előnyökkel is bírnak, melyek az adott vállalkozást még inkább előrébb viszik. Egyedi csomagoló- és töltő berendezéseink többek közt kiváló megoldást kínálnak a speciális igényekre, a moduláris, bővíthető csomagológépek, -töltőgépek pedig lehetőséget teremtenek a piaci fejlődésre, bővülésre.

Megrendelőink egyedi igényeit az olyan teljes körű szolgáltatásokkal tesszük teljessé, mint például:

  • szállítás
  • karbantartás
  • szervizelés
  • helyszíni üzembe helyezés.

ZSA-600

Automata zsugorfóliázó gép


  • adagnagyság: 500-1500ml flakonok
  • termékek: flakonok, palackok
  • teljesítmény: ~8-12 egységcsomag/perc

Gépleírás:

A gép előnyösen alkalmazható különböző darabos áruk, dobozos, vagy üveges konzervek, PET flakonos folyadékok, (pl. tej, üdítők, ásványvíz), előcsomagolt termékek tálcás vagy tálca nélküli, egyedi, vagy gyűjtő csomagolására. A csomagolás módja övező, a csomagolós folyamán az övező fólia csomagra történő zsugorítása rövid ideig tartó intenzív hőközléssel és ezt követő intenzív légáramú hűtéssel történik. Ennek eredményeképpen a csomagolás folyamán a csomagolt termék hőfoka jelentős mértékben nem növekszik, hőre érzékeny anyagok is károsodás nélkül csomagolhatóak. Az üzemi paraméterek és a gép kezelése a villamos vezérlőszekrényen elhelyezett felhasználóbarát színes érintő-képernyő segítségével könnyű és egyszerű. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A berendezés csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel és műszerekkel van ellátva. Az automata zsugorfóliázó gép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 1 fő.

Választható kiegészítő berendezések:

  • Automata horfülező gép
  • Automata folyadéktöltő gép

Az automat zsugorfóliázó gép szállítási határideje ~3 hónap, megrendelés állományunk függvényében.

Átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi nyilatkozat, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.