Lapostasakoló gépek

Ahány igény, annyi megoldás. Mely a csomagolástechnológia területén belül is érvényesül.  Hiszen termékeink sokszínűsége, olyan speciális eszközöket igényel, mellyel a csomagolás változatosan és precízen kivitelezhető.

Ilyen eszközök többek közt a vízszintes lapostasakoló gépek, melyek mind a folyadék, mind a szárazáru csomagolását tökéletesen biztosítják.

Milyen termékek csomagolására ajánljuk a vízszintes lapostasakoló gépeket?

Az általunk gyártott vízszintes lapostasakoló gépek alkalmasak bármilyen élelmiszeripari áru kis kiszerelésű csomagolására, de kimondottan a fűszerek és az őrlemények pontos adagolására ajánljuk.

Miért nálunk vásárolja meg a vízszintes lapostasakoló gépeket?      

Mert az általunk előállított csomagolástechnológiai berendezések nem csak a gyors és biztonságos csomagolást garantálják, hanem a költéség hatékony megoldást is kínálják. Továbbá a vízszintes lapostasakoló gépek nem igényelnek folyamatos felügyeletet, hiszen a munkafolyamatok nagy részét automatizáltan végzik.


HTA 13 – 18

Automata lapostasakoló


A lapostasakoló csomagológép alkalmas darabos termékek, szemcsés és por anyagok, fűszerek, krémporok kis mennyiségű anyagféleségek (5-50 gr) automatikus csomagolására papír alapanyagú, impregnált vagy társított fóliába. A berendezés igény szerint szerelhető mérleges, csészés vagy csigás adagolóval a töltendő termék halmazállapotának függvényében. A csomagkészítés minden műveletét automatikus üzemmódban végzi.

A gép a csomagolótasakot tekercselt síkfóliából készíti el, azt kereszt és hosszirányú hegesztéssel zárja le. A hegesztések között a csomagolandó anyag egységnyi mennyiségét tasakba tölti. A töltött és hegesztett tasakokat mechanikus vágással választja el egymástól és rendezi. A könnyű kezelhetőséget a programozható vezérlőegység (PLC) biztosítja, a mozgató elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A csomagológép ethernet hálózati kártyával van ellátva, hogy biztosítsuk a távoli elérést.
Adagnagyság: 5-50 gr
Teljesítmény: ~30 - 40 db / perc, adagnagyság, tasakhossz és gépbeállítás függvénye


HTA 14 – 20

Automata lapostasakoló


A csomagolóvonal különböző halmazállapotú (pl. porok, őrlemények, folyadékok, egész és őrölt fűszerek, fűszerkeverékek ) anyagféleségek kis mennyiségű ( 5 – 50 gr ), automatikus csomagolására alkalmas. A berendezés a töltendő termékkel való folyamatos, illetve a csomagolóanyaggal ( papír, fólia, társított, stb ) való időszakos ellátását igényli. Ezen kívül a csomagkészítés, rakatolás minden műveletét automatikus üzemmódban végzi


PS – 4

Többsoros tasakos csomagológép


A négy oldalt hegesztő, többsoros tasakos csomagológép specialitása, hogy egyszerű töltőegység cserével folyadékok, pépek, granulátumok és porszerű anyagok csomagolására egyaránt alkalmas. Jellegzetes termékek: ketchup, mustár, majonéz, olaj, vegyszerek, tea, só, kávé, stb.

Kiemelkedő jellegzetessége, hogy ciklusonként 1 – 4 tasak készülhet egyidejűleg. A tasakok számát a tasak szélességi mérete és a rendelkezésre álló síkfólia tekercs határozza meg.

Mindezek eredményeképpen maximális flexibilitás biztosítható a termékek jellege, a tasakok geometriai mérete és a teljesítmény szempontjából, miközben felhasználhatjuk a már meglévő raktári csomagolóanyagot.